Kurssialueelle liittyminen

Espanjan kieltä puhutaan useissa maissa. Koko maailmassa on yli 500 miljoonaa espanjankielistä. Euroopassa espanjaa puhutaan vain Espanjassa, mutta sitä puhutaan suurimassa osassa Keski- ja Etelä-Amerikkaa. Yhdysvalloissa espanjaa puhuvia on myös paljon.

Espanjassa puhuttu espanjaa ja Amerikassa puhuttu espanja ovat vähän erialisia keskenään, varsinkin sanaston ja ääntämisen osalta. Erot eivät ole kuitenkaan niin isoja, että he eivät ymmärtäisi toisiaan.

Kurssin kuvaus

Tämä kurssi on jaettu kymmeneen kappaleeseen. Kurssin ajatus on, että opiskelija oppii espanjaa omaan tähtiin ja mahdollisesti hyödyntää muita netissä olevia resursseja. Alkeiskurssina tämä kurssi keskittyy tiedon hankkimiseen ja ymmärtämiseen. Tässä vaiheessa on tärkeä lukea ja kuunnella niin paljon espanjaa kuin mahdollista. Netistä löytyy uutissivustoja espanjaksi, blogeja eri aiheista, jne. Suoratoistopalveluista löytyy myös nykyään runsaasti elokuvia ja sarjoja espanjaksi.

Materiaalista löytyy useita ulkoisia linkkejä, joiden avulla voit vahvistaa oppimistasi ja syventää aihetta.

Kurssin suoritus

Tee opintojakson tehtävät ja ilmoitatko kun olet saanut tehtävät valmiiksi osoitteeseen ict_school_moodlesupport@metropolia.fi. Kysymykset yms. voit myös lähettää ko osoitteeseen.

Tervetuloa oppimaan espanjaa!


spanish
spanish